GFSD’nin konuğu Seyit Konyalı olacak

0

İlçemizin başarılı Derneklerinden birisi olan ve çalışmalarıyla takdir kazanan Gölcük Sinema ve Fotoğraf Sanatı Derneği (GFSD)’nin bu haftaki konuğu Türk fotoğrafının başarılı isimlerinden biri olan Seyit Konyalı’yı konuk edecek.

İlçemize getirdiği ülkemizin önemli Fotoğraf Sanatçıları ve başarılarıyla dikkat çeken GFSD yeni sezonun ilk konuğu ilçemize geliyor. 10 Mayıs Perşembe günü saat 19.00’da dernek binalarında Ünlü Fotoğraf Sanatçısı Seyit Konyalı’yı konuk edecek olan GFSD Başkanı İsmail İkiz ve dernek yönetimi, gerçekleştirilecek programa dernek üyelerini davet etti.

Seyit Konyalı kimdir?

Konya İli Karatay ilçesine bağlı Ovakavağı mahallesinde doğdu. Ortaöğretimi Konya Karatay lisesinde tamamladı. Yüksekokul mezunu. 1995 Yılında kamu kurumunda göreve başladı. Konya İli Beyşehir ilçesinde yaşamaktadır. 2005 Yılından bu yana fotoğraf sanatı ile ilgilenmekte. 7 Kişisel fotoğraf sergisi açtı ve birçok karma sergiye de fotoğraflarıyla katıldı. Çeşitli dernek ve topluluklarda gösteri ve söyleşiler yaptı. BEYFOT — Beyşehir fotoğraf topluluğunun kurucu üyesi ve başkanı. Fotoğraf sanatına ve yaşadığı bölgenin tanıtımı ile gelişmesine katkıda bulunmak amacı ile fotoğraf yarışmaları ve etkinlikler düzenlemekte. Bu günü yarınlara taşımanın sorumluluğu içerisinde, içinde insan ve yaşanmışlık bulunan hikâyeler fotoğraf anlayışının merkezinde bulunmaktadır.

Kaynak: https://golcukhaber.com.tr/2018/05/gfsdnin-konugu-seyit-konyali-olacak/

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)